Livsstilshold for personer med overvægt (BMI 30+)

Pris:

Beskrivelse:

Kurset er for dig med svær overvægt med et BMI på 35 eller derover, som er motiveret for at arbejde med egen sundhed. Undervisningen er opbygget som gruppeundervisning, og du vil sammen med de andre deltagere fungere som positiv selvhjælper og medhjælper for gruppen. Som deltager forventes det, at du har lyst til at arbejde aktivt med dine mål om at opnå sundere vaner. Målet er, at du får viden om og redskaber til at arbejde med egen sundhed på mange forskellige områder.

I forløbet arbejdes der ud fra Fødevarestyrelsens officielle kostråd, Sundhedsstyrelsens ”Små Skridt” og individuelle handleplaner. Undervisningen vil bl.a. handle om vaneændring, fysisk aktivitet, mad, velvære, fastholdelse og vedvarende motivation.

Forløb:

Inden opstart af et holdforløb vil du indkaldes til en indledende samtale for at afdække dine udfordringer og mål. Her vil vi også få afklaret, om holdforløbet er det rette for dig.

Der vil være 8 mødegange fordelt over ca. 10 uger. I starten vil der være 5 teoretiske mødegange, som vil forløbe ugentligt. Herefter vil der være en opfølgningsgang efter 2 uger samt en afslutning efter 2 uger. Derudover vil der være en enkelt gang i forløbet, hvor vi vil lave noget fysisk aktivitet sammen. Denne aktivitetsgang ligger ikke fast, men er flydende alt efter, hvilken aktivitet vi skal prøve.

Hvert forløb varer1½ time pr. gang. Der vil max være 15 deltagere på holdet.

 

Kontakt:

Spørgsmål vedr. tilmelding:
Kenneth Saugstrup Christensen
ksc@thisted.dk
Spørgsmål vedr. indhold:
Signe Lyngklip
sly@thisted.dk

Mere information

 
Antal hold fundet: 0
agent
Lad Agenten  give dig besked når nye hold er tilgængelige.
THISTED KOMMUNE

Ledelsessekretariatet
Asylgade 30
7700 Thisted

© Plan2learn 3.8.20